Palvelut

Etusivu
>
Palvelut

Pohja- ja silikonityöt

Kaikki alkaa pohjatöistä. Kaadot, lattiavalut, seinien ja/tai lattioiden oikaisu määrittelevät miltä lopputulos näyttää ja minkälaista tilaa on käyttää. Jos pohjatyöt tehdään hutiloiden tai mennään sieltä mistä aita on matalin, päälle laitettava laatta – vaikka se olisi kuinka laadukas tahansa – ei korvaa puutteellisia pohjatöitä.

Silikonisaumojen tehtävänä on toimia laattojen välisenä liikuntasaumana ja estää veden ja kosteuden pääseminen laatan alle ja rakenteisiin, mutta silikonisaumat eivät ole ikuisia. Ne kuivuvat ja hapertuvat vuosien varrella ja ne pitää uusia.

Silikonisauman poistaminen vaatii tarkkuutta, jotta poiston yhteydessä ei vahingoiteta laatan alla olevaa vesieristettä. Saumojen suositeltu vaihtoväli on 3–5 vuotta.

Vedeneristystyöt

Sertifioitu asentaja, VTT:n vesieristyksen sertifikaatti märkätilojen vedeneristyksestä ja siveltävistä vedeneristeistä. Miksi tällä on merkistystä? Siksi, että urakoitsija on aina vastuussa tehdystä työstä. Siksi remontissa kannattaa käyttää vain ammattilaisia, joilta löytyy tarvittavat sertifikaatit.

Vesieristys on rakennuslainsäädännön mukaan tehtävä kaikkiin kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin ja saunatiloihin. Vesieristys estää kosteuden ja veden tunkeutumisen rakenteisiin, siksi sen tekeminen huolellisesti on tärkeää.

Laatoitukset

 

Laatoitus viimeistelee huoneen ilmeen ja siksi työ kannattaa jättää ammattilaiselle. Tarvittaessa saatte apua myös oikeanlaisten laattojen valinnassa. Laatan koko vaikuttaa tilan tunnelmaan ja ilmeeseen.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen?